Repetition: Tess Merkel

Av de tre medlemmarna i Alcazar är Tess Merkel den sista att testa sig på en singeldebut. Både Andreas Lundstedt och Lina Hedlund har haft med egna bidrag i tävlingen där Lina är den som lyckats bäst. Nu är det alltså Tess tur att prova lyckan på egen hand. Visst låter det mycket disco om det här. Kanske har Tess hittat ett gammalt demo från Alcazar–tiden som inte blivit släppt  tidigare. För mig låter detta rätt daterat och dessvärre bär inte hennes röst hela vägen heller. Här får nog Tess hoppas på hennes fans från förr.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen

Med sig på scen har Tess med sig fyra dansare iförda gula latexstrumpor och vars en rolig hatt. På ett sätt påminner dem om dansande bananer.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen

Även Tess bär till visst del latex. Till det ett par röda kostymbyxor och röda stövlar. Väldigt fräsigt måste jag säga. Hela numret är väl koreograferat och snyggt måste jag säga. Det är effektfullt.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen