Repetition: Sannex

Skit i Folkhälsomyndighetens rekommendationer, gör som Sannex och dra på solsemester. Den här låten kunde ju inte kommit mer olägligt. Förutom fyndiga meningar där det rimmas på ”pt” och ”gt” så är Sannex låt en riktig kalkon. Bandet beskriven det som en låt som passar alla och går rakt in i folksjälen. Jag tycker den är lika bra som underhållningen på ett all-inclusive hotell och den är inte nådig. Det finns faktiskt bara plats för ett dansband i finalen och den har redan Arvingarna tagit. Däremot har vi sett att skrällarna har varit många när det gäller denna typ av låtar. Då tänker jag främst på ”Rena rama ding dong”. Det hade ju dock varit kul om dessa två bidrag fick mötas i en duell i andra chansen.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen

Även showen är jag skeptisk till. Varför måste dansband alltid ha sina fula loggor på scenen? Visst det är väl tradition MEN SÅ FÖRUTSÄGBART.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen