Repetition: Lovad

I den här balladen sjunger Lovad om hjärta och smärta. Hennes låt påminner faktiskt en del om den musik som Molly Sandén sjunger nuförtiden. Då tänker jag främst på det ärliga sättet att skildra en relation på. Oftast en relation som inte fungerar. På ett sätt ett väldigt klassisk tema att sjunga om.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen

På scenen står hon alldeles själv. röken ligger tung runt henne och mickstativet är full av vita blommor. Helt plötsligt dyker det upp en grönklädd dansare som gör dramatiska rörelser. Det känns nästan som ett spöke som svischar förbi. Här får kamerateamet nog fila lite. Vid några sekvenser går dansaren och Lovad in i varandra vilket ser lite knäppt ut. I själva verket filmas dansaren i ett annat rum vilket ni kan se på bilden  nedan.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen