Repetition: Efraim Leo

Efraim Leo levererar en ung, energifylld poplåt som är väldigt svår att sitta still till. förutom Efraim så är  ”Best of Me” skriven av Amanda Björkegren, Herman Gardarfve och Cornelia Jakobsdotter. Herman var med och skrev the Mamas vinnarlåt ”Move” förra året och Cornelia var en av medlemmarna i tjejgruppen Next Generation som bland annat tävlade med ”Dance alone” 2011.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen

En intressant iakttagelse är att Efraims scenutstyrsel påminner en del om Next Generations. Tjejgruppen bar svart och vita kläder både 2011 och 2012. Fast i motsats till Next generation ter sig Efraim ganska stel. Hans koreografi består till stor del av lite stampande. Därför känns det tryggt att han har två manliga dansare som sköter resterande danssteg. Men om han övar lite mer med kameran så kan han nog charma till sig lite röster. Dessutom har han kommit på en egen slutpose, en knuten näve.

Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen
Stina Stjernkvist, svt, Melodifestivalen