Det andra heatet i Litauens uttagning avgjord

I lördags var det dags  för det andra heatet i den Litauiska uttagningen Pabandom iš naujo. Tio bidrag tävlade om fem platser i semifinalen. Efter att juryn och tittarna hade röstat klart blev det följande fem bidrag som röstades vidare till semifinalen:

1. Gebrasy – “Where’d You Wanna Go?” (12 + 12 = 24p)
2. Gabrielius Vagelis – “My Guy” (10 + 7 = 17p)
3. Evita Cololo – “Be Paslapcių” (8 + 8 = 16p)
4. Norbertas – “Man In Need” (4 + 10 = 14p)
5. Aistė Brokenleg – “Home” (7 + 2 = 9p)*

Förutom tävlingsbidragen uppträdde också gruppen The Roop med sitt tävlingsbidrag “Discoteque”. Förra året skulle de representerat landet i Rotterdam och därför är de redan direktkvalificerade till finalen. Det var också The Roop som drog åt sig mest uppmärksamhet under kvällen med sin egensinniga show. Kolla in det här.