Genrepspubliken föredrar tramsrapp

I vanlig ordning släpper Melodifestivalklubben sin publikundersökning efter varje fredagsgenrep. Igår visade resultatet att Mohombi flög upp som vinnarkandidat med 241 röster (30 %). Även youtubern Anis Don Demina fick ett gott stöd med sina 232 röster (29 %). Sämst gick det för Albin Jonsén som bara var favorit hos 18 stycken (2 %) i undersökningen.

Här är resultatet i sin helhet
1. Mohombi – Winners (241 röster – 30%)
2. Anis Don Demina – Vem e som oss (232 röster – 29%)
3. Drängarna – Piga & dräng (119 röster – 15%)
4. Mariette – Shout It Out (108 röster – 14%)
5. Faith Kakembo – Crying Rivers (50 röster – 6%)
6. Amanda Aasa – Late (32 röster – 4%)
7. Albin Johnsén – Livet börjar nu (18 röster – 2%)

Kommentar: När publiken har en tvivelaktig smak måste jag uttrycka det, de har ingen bra smak i Luleå! Visst att ”Crying rivers” inte är en upptempolåt men att publiken gillar tramsrapp mer en än välskriven powerballad tycker jag är skamligt. Drängarna skulle också kunna räknas in bland de mer oseriösa deltagarna med de bjuder iallafall på nostalgi. Detta kanske blir den deltävling jag kommer gilla minst på hela turnén, har den känslan redan nu!