Thorsten Flinck reste sig och föll

Under förmiddagen fick vi alla meddelandet att Thorsten Flinck lämnar Melodifestivalen då det kommit fram att han sitter åtalad för olaga hot och skadegörelse. Enligt bland annat Expressen så handlar det om en situation där Thorsten Flink ska ha beteeet sig aggressivt i trafiken. Thorsten Flinck har erkänt skadegörelse men inte när det kommer till olaga hot.

Det är inte första gången Thorsten skapat rubriker i mellosammang. När han tävlade med ”jag reser mig igen” tog han på Gina Dirawis rumpa i direktsändning. Då blev det stora rubriker, idag hade det varit oaceptabelt. Att han nu återigen ställer till det för sig själv är beklagligt och rent ut sagt dumt. Om du tar lagen i egna händer blir det konsekvenser även om man heter Thorsten Flinck.

Nu ska alltså Thomas G:son försöka hitta en ny artist som ska ersätta Thorsten i Göteborg vilket också känns ganska bissart. Jag tror ju inte bidraget går direkt till final om jag säger så. Fortsättning följer…