Mingel från välkomstfesten i Malmö

För tionde gången i följd öppnade Malmö Rådhus dörrarna för välkomstfesten i Malmö under torsdagskvällen. Det var uppdukat för en smakrik buffé med såväl falafel som chockladfontän, och ni kan tro att det smakade.

Bland gästerna återfanns bland annat Jesscia Andersson, en schlagerdiva som tävlar i festivalen för sjunde gången (2003, 2004, 2006, 2007, 2010, 2014, 2018). Personligen anser jag att hon bar den snyggaste outfiten under festen.

Dotter är debutant i Melodifestivalen men är ändå storfavorit enligt spelbolagen, och pressen spår att ”Cry” kommer bli hennes stora genombrott. Dock måste det varit väldigt varmt att ha på sig vinterjackan inomhus, kanske hittade hon inte till garderoben?

Den forna idolvinnaren Martin Almgren syntes också till i minglet. Han likt många andra idoldeltagare testar lyckan i Melodifestivalen för att möjligtvis få till en framtida aristkarriär.

Om det var någon som höll stämningen uppe så var det Orsas egen stolhet Kalle Moraeus. Tillsammans med sina musikaliska vänner bjöd han Malmö på fiolspel.