Schlagerhörnan bloggar i Malmö!

Hej på er!

Några av er har säkert undrat varför ni inte hört något från schlagerbloggen i år. Sanningen är att jag och Jesper har haft mycket på båda håll, vilket gjort att bloggandet uteblivit

DOCK kommer jag rapportera under Melloveckan i Malmö, där ni kan förvänta er en massa olika saker.

onsdag 18.00 – 19.00, kommer jag livetwittra under uppspelningen av låtarna i deltävling 3. Ni kan följa mig både på skånskans hemsida, eller på Schlagerhörnans twitter (@schlagerhornan) under hashtagen #melfest. På lördag kommer ni också kunna läsa Schlagerhörnans betyg på låtarna på bloggen och i papperstidningen.

Under torsdagen kommer jag mingla runt bland artister på välkomstfesten i Rådhuset, förvänta er selfies och dylikt!

På lördag ger jag er en sneak peak på vad ni kan förvänta er inför sändningen, och när sedan tredje deltävlingen drar igång kommer jag självklart livetwittra. Om ni stannar uppe till småtimmarna har ni chansen att få lite skvaller från efterfesten dessutom

Vi syns i veckan, ha det bäst!