Drogskandaler och vurpor på schlagerfesten

Igår natt festades  det rejält när det anordnades efterfest på Friends arena. Många från kändiseliten var på plats för att fira vinnaren Robin Bengtsson. Bland annat var mamma Pernilla och Syster Bianca Wallgren där för att partaja med Benjamin Ingrosso. Vid ett tillfälle gick det nog för fort i danssvängarna för vips låg Bianca och Pernilla på golvet och kravlade. En annan som var glad i hatten var komikern Per Andersson. han dansade omkring som en galning, och försökte till och med sno Jespers bankkort.

Givetvis vara även vi i pressen på festhumör då den långa schlagerresan nått sitt slut (iallafall fram till Maj).

En groupie med delar från pressen.

 

Men för några slutade kvällen inte lika kul. Precis vid stängning fick vi syn på två personer som fick handfängsel på sig, vi misstänkte att det hela hade med droger att göra. Aftonbladet bekräftade sedan våra misstankar. Två personer greps misstänkta för narkotikabrott och en av personerna ingår i Mello-teamet och har dessutom arbetat med flera tidigare SVT-produktioner, skriver Aftonbladet. Alltid spännande med drama så på morgonkvisten. Själva blev det en lång natt för Schlagerhörnan, vilket resulterat i detta sena inlägg haha.