Owe kan ha brutit mot reglerna

Foto: Janerik Henriksson / TT 

Imorse intervjuades finalisterna Robin Bengtsson och Owe Thörnqvist i ”Godmorgon Sverige”. I vanlig ordning tog Owe fram sitt munspel för att spela en trudelutt, men passade då också på att sjunga lite på sin melodi Boogieman blues. Frågan är om inte Owe bröt mot reglerna här??

Under en presskonferens 2009 sjöng EMD en kort bit av sin låt Baby goodbye, efter att de tagit sig till final. Christer Björkman fick då kalla till krismöte, och det var snack om att bidraget skulle diskas. Men eftersom gruppen inte hade något uppsåt med det inträffade. Läs om denna ”skandal” här: Krismöte om EMD

Något uppsåt tror jag givetvis inte Owe Thörnqvist har heller, men nog bröt han mot reglerna? Bedöm själva här: Owe avslöjar hur man förblir en boogieman i många år