Hon var snyggast igår enligt våra modeexperter

En stor del av artisternas medverkan i Melodifestivalen handlar om kläder. Vi i Schlagerhörnan har därför tagit hjälp av modeexperterna Filip och Martin från bloggen FIIN Style&Decor som sätter betyg (1-5) på artisternas utstyrslar ikväll.

Mariette:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Här ser vi Mariette i en supersnygg vit jumpsuit med vida ben. En låg urringning centrerad framtill gör den mer sensuell. snygg sminkning med brown smokey eyes. Ett par schyssta vita sneakers med en högre sula!
Betyg:    

Roger Pontare:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Roger är sin stil trogen och går verkligen all in som vanligt i rött och svart. Det snyggaste i outfiten är nog ändå glasögonen! Med bara de hade han fått ett riktigt schysst betyg!
Betyg:  

Etzia:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Ännu en jumpsuit som sitter åt på kroppen med långa ärmar och massa mönster. Smyckade axelvaddar med strass och ett matchande halsband. Som en sista touch kör hon på vita boots med svart tåspets.

Betyg:   

Allyawan:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Allyawan kör på en grå basic collage tröja där han satsar på accessoarerna. Här ser vi trähalsband, läderarmband, kedja och klocka. Ett par svarta jeans med ett par schyssta sneakers.

Betyg:   

Dismissed:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Dismissed går sin egen väg och visar att alla kan ha sin egen stil och egna uttryck. Förutom den självklara flörten med HBTQ anar man ett visst vampyravtryck i medlemmarnas styling! Svart, vitt, stilrent, snyggt!
Betyg:   

Lisa Ajax:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Här ser vi en söt tjej med härlig stil! En transparent jacka som fångar blickarna tillsammans med silverglittrig croptopp! De svarta vida kostymbyxorna har ett snyggt fall. En Kyle Jenner inspirerad makeup som gör succé
Betyg:     

Benjamin Ingrosso:

Foto: Jonas Ekströmer/TT

Favoriten bland killarna är då Ingrosso med sin vinröda t-shirt instoppad i de mörkblå kostymbyxorna. Byxorna med högre midja och rakare ben gör det lilla extra i outfiten. Som en slut touch blir det ett par dressade svarta finskor. stilrent och snyggt.

Betyg:    

——

Direktlänk till Filip och Martins blogg har ni här: stylebloggen