Torsdagsrep: Roger Pontare – Himmel och hav

Låtskrivare: Thomas G:son, Alexzandra Wickman

Roger Pontare, legenden, gör comeback i tävlingen. Låten är kanske lite mer Kalle Moreaus än Silverland, men gud vad jag älskar detta. Han står ensam på scen med en säkerhet som få har. Underbart att se en äkta veteran tävla. Dock känns det som musiken dränker hans röst en aning. Kanske det bara är hur det låter inne i arenan. Han bär på en fackla med eld och det finns iallafall tio fler facklor med på scenen. Jag som är lite eldrädd blir såklart orolig, hoppas han sätter i sin fackla rätt i hållaren. Vill ju inte att Percy Nilssons lilla Malmö Arena-projekt ska brinna ner.

Hoppas verkligen detta går till iallafall andra chansen! Vi måste ha dessa gamla rävar med i tävlingen. Detta är old school! Love it. Får mig att minnas en tid innan Donald Trump och när den enda Kylie som fanns var Minogue.