Torsdagsrep: Allaywan – Vart har du vart

Låtskrivare: Masse Salazar, Samuel Nazari

Scenen är fylld av dansare och skyltdockor medan schlagerdebutantet Allywan går runt dem. Lite konstigt att skriva schlagerdebutant när Allywan är renodlat hip hop. Texten är en aning lökig, men jag tycker den är bättre än vad den har utmålats av andra i pressen. Han ser lite lite osäker ut på scenen so far, men det är nog en vanesak. Blir dock lite idstraherad av den ensama dansösen som dansar bakom honom en stor del av låten. När han repat första gången så utbrister Allywan ”Helt kasst”. Visst det svajade litegrann, men så helkasst var det inte. Låten har ett skönt sväng, men en finalplats blir det inte för unge herr Allywan. Kanske också för att han ibland har svårt att sätta noterna.
Jag brukar aldrig be om ursäkt, men jag måste göra det för de kassa bilderna jag laddar upp. Laddar mest upp dem för att ni ska kunna få en bild av hur artisterna ser ut under repet, men bättre bilder kommer Pontus med imorgon. Lovar!