Perrellis miss på Idrottsgalan!

 

Måndagskvällen på SVT var abonnerad av Svenska Idrottsgalan 2017, som i år bland annat gästades av schlageraktuella Charlotte Perrelli. I ett videocollage ”sjöng” svenska idrottsstjärnor till We are the Champions. Falsksången var ett faktum. Inte blev det bättre när stackars Charlotte Skulle göra sin tolkning av Queens låt, och blev ackompanjerad av Anna Haag och Emil Jönsson som ”spelade” trummor och fiol. Kanske inte det bästa sättet att promota sig på inför en musiktävling, särskilt inte för Charlotte Perrelli som förväntas presentera en ny, avskalad, sida av sig själv.

Vet inte heller om jag ser fram emot en lugnare version av den forna schlagerdrottningen. Alla vet vi hur det gick för Linda Bengtzing när hon försökte sig på något mer ”seriöst”, hon åkte ut. Nog för att mellopubliken kan gilla avskalade ballader, men av Charlotte Perrellli förväntar sig (särskilt schlagerbögar som jag) något mer extravagant.

Det återstår att se hur detta fatala misstag kan ställa till det för Perrellis chanser i Mello? Vad tror ni?