Finalisternas reaktioner efter finalen!

Efter gårdagens final var reaktionerna blandade hos finalisterna. Att vinna var självklart ett mål för samtliga tolv tävlanden, men det kan ändå vara intressant att veta vad de övriga elva artisterna hade för känslor efter att resultatet avslöjades. Här kan ni läsa vad de tycker:

DSC_0104
Oscar Zia (2:a, 132 poäng): Jag är så tacksam över att folk röstat på detta och visat så stor kärlek. Mitt mål med kvällen var att det skulle gå bra med den internationella juryn. Jag kände att deras röster var avgörande om jag skulle ha en chans med tanke på Frans stora stöd från svenska folket (Källa: TT)

 

DSC_0236
Ace Wilder (3:a, 118 poäng): Jag känner mig lite lättad. Jag trodde det skulle gå mycket sämre om jag ska vara ärlig. Det är andra låtar som har gått mycket bättre och det viste jag ju när jag kom hit till finalen (Källa: TT)

 

DSC_0603
Wiktoria (4:a, 114 poäng): Jag är jättenöjd, både med mitt scenframträdande och allt annat. Det hade inte kunnat gå bättre helt enkelt!

 

DSC_0423
Robin Bengtsson (5:a, 83 poäng): Folket ville att jag skulle komma topp fem, så jag är jättenöjd. Det är grymt häftigt!

 

DSC_02111
Molly Sandén (6:a, 76 poäng): Jag fick ett tröstpris kan man säga, ett ganska bra tröstpris (Tröstpris = Danny friade). Jag tror det är därför jag inte är så besviken, jag fick något mycket bättre. Jag känner mig som en vinnare ändå ikväll (Källa: Aftonbladet).

 

DSC_0865
Lisa Ajax (7:a, 56 poäng): Det känns sjukt bra och särskilt att det var så himla bra låtar i finalen och att jag är en av dem som får stå här. Jag känner det bara som en vinst att jag kom hit till final (Källa: SVT).

 

DSC_0613
Panetoz (8:a, 53 poäng): Vi har kört tre veckor i sträck och vi känner oss fortfarande på topp. Vi älskar Sverige och svenska folket som röstade oss till en femteplats (Njol Badjie till SVT).

 

DSC_1045
SaRaha (9:a, 47 poäng): Vi ska bara fira, fira och fira ännu mer. Vi ska dansa med alla som vill dansa med oss! (Källa: SVT).

 

DSC_0360
Boris René (10:a, 41 poäng): Det här är det bästa jag har varit med om. Jag har fått uppträda på Friends Arena vilket känns som en dröm (Källa: SVT).

 

DSC_0874
David Lindgren (11:a, 39 poäng): Tack alla för allt stöd, nu åker jag hem till familjen o vilar några dagar (David Lindgrens Facebooksida).

 

DSC_0100
Samir & Viktor (12:a, 31 poäng): Jag är helt överlycklig! Vi har kämpat, vi har gråtit, vi har skrikit och vi har bara haft så jävla roligt! Det här är den bästa resan vi har gjort (Samir). Man är fortfarande lite euforisk över att bara vara 21 år gammal och redan ha varit med i Melodifestivalen två gånger (Viktor). Detta sa dem i en intervju med SVT.