Gina: Alla kvinnor borde hyllas!

Till att börja med vill jag gratulera dig Gina för tredjeplatsen i Årets kvinna 2016, hur känns det?
Nej men jag blev jätteglad! Det betyder väldigt mycket såklart. Jag tycker alla kvinnors skall hyllas dock. Det har varit ett väldigt intressant år för mig och jag har och fått tagit en del, så det känns bra. Men jag har varit stark och stabil, och det känns bra att inspirera andra att stå på sig själva, våga ta för sig och inte ursäkta sig själva. För jag tror att många tjejer speciellt alltid ska be om ursäkt om de tar plats, så därför känns det bra att få stå på den listan tycker jag.

Som du säger så har du fått tagit en del oförtjänt kritik denna turné, och blivit anklagad för massa grejer. Vad är det som gör att folk blir så provocerade?
Jag har faktiskt ingen aning! Jag tänker för mig själv ”Är jag en oskön person?”, och då kommer jag på att det är jag ju inte. Jag är väl en trevlig tös? Sen så tror jag att folk inte klarar av när någon tar plats eller säger vad man tycker och tänker. När jag gör olika saker baserat på mitt ursprung eller saker jag kan ro för kommer jag inte be om ursäkt för och jag tar faktiskt inte åt mig, och inte heller någon som jag går runt och tänker på så. ”Fåntratt som fåntratt!” som jag brukar säga.

Nu har jag en fråga till er båda två (Gina och William). Om årets Mello-turné var en film, vilken titel och genre skulle den vara då?
William: Får jag svara först? Får då kommer jag säga Titanic, Gina! För Gina har sagt att jag är lik den här dumma mannen i Titanic (Rose man) för att jag har samma hår som honom.

Men låter inte det som att Mello var ett sjunkande skepp?
William: Ja det är sant, det blir för deppigt!

Gina: Säg inte det till SVT då blir de inte glada!

William: Jag vet! High school musical för att det är så många unga artister i år, och det är musik.
Så lite musikaltema då?

Gina: Ja eller lite Dramaqueen för allt här blir en grej och alla är så dramatiska. Alla borde bara gå och lägga sig tycker jag.

PicMonkey Collage