Torsdagsrep: bidrag 5 – 9

Efter kaffepausen är det Svedalasonen Oscar Zias tur att äntra scenen. Han står där helt ensam med dramatiska moln som rör sig  i bakgrunden, vilket skapar en häftigt känsla i arenan. Men att sjunga rent har inte alltid varit Oscars starka sida precis, och det hörs lite sura toner hit och dit. Låten har inte heller den fastnat på min näthinna.

Foto: PK
Foto: PK

Från dramatiska moln till megaboxar, dags för Ace Wilder. Don´t worry känns verkligen ursprungen från mitt liv, jag känner liksom igen mig i varje rad. Jag uppskattar också Ace lekfulla uttryck på scenen. Dessvärre känns hon relativt ofarlig i själva finalen, men det är okej, oroade dig inte Ace!

Foto: PK
Foto: PK

Enda sedan Robin Bentsson gick vidare från Göteborg har jag fått en känsla av han ska vinna allt. Robin förtjänar verkligen en hög placering på lördag med denna radiovänliga poplåt som passar honom som handen i handsken. Munspelet gör det hela mer autentiskt dessutom. Eftersom Isa föll förra veckan övergår jag till att vara #TEAMRobin i finalen.

Foto: PK
Foto: PK

Molly Sandén gör ett nummer som är en blandning mellan Loreens Euphoria och Robin Stjernbergs You. Den gråglansiga kjolen är utbytt mot ett par vita, vida byxor, vilket är snyggare enligt mig. Men ju närmare vi kommer lördag desstu mer känns det som att Molly glider allt mer ifrån sångfågeln.

Foto: PK
Foto: PK