Torsdagsrep: bidrag 1 – 4

Först ut på lördag är gruppen med hyperenergi och kärlek som räcker jorden runt, Panetoz. Måste säga att deras stämning på scen är än mer smittande när man ser det live. Kanske var det väl mycket som hände i showen för inte ens en av medlemmarna var beredd på det pyrot som smällde till i slutsekvensen av låten.

Foto: PK
Foto: PK

Nu dags för Lisa Ajax och sina tygstycken. Till skillnad från Panetoz är varenda rörelse synkroniserad och kontrollerad i Lisas framträdande. Det märks att det är repetition då Lisa mest sjunger på rutin. Om tygstyckena ser ut som en magisk skog eller hängande toapapper är fortfarande en aktuell fråga för mig. Men en spännande dekoration är det ifall.

Foto: PK
Foto: PK

Nu till lasermannen David Lindgren som är en av de äldsta i denna unga final. Ålder ska inte spela roll men ärligt talat känns det som att David är lite passé (hahah säger jag som älskar After Dark och Anna Book…). Personligen tycker jag att David Lindgren skall göra det han är bäst på, nämligen musikal. För någon popstjärna blir han aldrig.

Foto: PK
Foto: PK

Om jag hade fått bestämma hade startnummer fyra utgjorts av skuggspel och en sång om längtande kärlek, serverad Isa. Istället fick jag en dansant afropop om…kärlek. SaRaha har en tendens att se arg ut när hon ler vilket gör mig lite skräckslagen. Men hennes dansare är toppen, och visst går denna melodi att festa loss till på efterfesten.

Foto: PK
Foto: PK