Vinnarintervju med Boris René

 Foto: Janne Danielsson /SVT, Melodifestivalen
Foto: Janne Danielsson /SVT, Melodifestivalen

Hur har det varit att duellera mot Albin och Mattias, och hur gott smakar en finalplats?
Först och främst har det varit helt underbart att ha fått träffa dessa grabbar, och vi har haft sån skön vibe där bakom i logerna. Jag känner att det varit en stor ära att ha fått möta dem, därför de har varit med så länge och har en sådan erfarenhet. Men jag är jättetacksam över att ha gått vidare även om det är tråkigt att duellera ut varandra på detta sätt. Jag hade hellre sett att jag fick gå vidare tillsammans med dem.

Tidigare idag när jag besökte Idol auditionen i Malmö spelade man faktiskt din låt i kön. Hur känner du att mottagandet för låten varit utanför tävlingen?
Oj! Jag har inte tänkt på det så mycket faktiskt. Men det är sjukt för jag var och åt på en restaurang här om dagen och fick då höra min låt. Jag har svårt att ta in det också, det är en sjuk grej. Jag är bara tacksam!

Till sist, hur kommer du att fira ikväll?
Kommer njuta med alla artister och bara ha kul.