Listkoll: Samir & Viktor tar listan med storm

Det är fredag och som seden är publiceras de måst sålda/streamade låtarna i Sverige under namnet Sverigetopplistan. Det är som bekant sista deltävlingen imorgon så det vore intressant att se vilket bidrag som just nu går bäst. Som bekant är varken Ace Wilder, Robin Bengtsson, Wiktoria, David Lindgren, Lisa Ajax eller Oscar Zia tillgängliga att ladda ner eller streama. De kommer bli det först på söndag.

Placering/Förra veckans placering/Artist – Låt:
04/01. Samir & Viktor – Bada Nakna
22/19. Albin & Mattias – Rik
39/44. Isa – I Will Wait
41/NY. SaRaha – Kuzunguzungu
56/NY. Boris René – Put Your Love On Me
77/73. Molly Pettersson Hammar – Hunger
94/81. Samir & Viktor – Groupie

Det vill säga är det bara Andra chansen-bidrag som just nu florerar på listan. Samir & Viktor låg förra veckan på topp men har nu tappat tre positioner ner till fjärde plats, men i samband med deras Mellomedverkan lyckades de även göra att Groupie återvände till listan. Förutom de två nykomlingarna är det bara Isa som lyckats klättra hela fem steg till 39:e plats. Tyvärr verkar Molly Pettersson Hammar vara det bidrag med minst stöd och lägst placering, både denna veckan och överlag.

På Heatseeker-listan, vilken är den listan med låtar som nästan lyckades ta sig in, finner vi Mimi Werner med Ain’t No Good på 11:e plats.

Ska bli spännande att se vad nästa vecka bjuder på, vilka bidrag lyfter och vilka trillar ut.