Linda Bengtzing var min räddare i nöden!

När jag gick på låg- och mellanstadiet var min vardag rätt ensam. Jag hade inte så många kompisar, och Tv:n blev mitt liv. För att fylla upp min tomma tillvaro hade jag som tidsfördriv att göra upp listor över dagens tv-tablå (sorgligt men sant!). Ett av de program som jag följde varje dag mellan 14.00 och 15.00 var Ordjakten, det sändes på tv4. Här var Linda Bengtzing en av programledarna. När hon sedan deltog i Melodifestivalen 2005 med Alla flickor blev hon det årets stora idol för mig.

Mitt starkaste minne från Mello 2005 var omröstningen under Andra chansen. Linda hade gått till Andra chansen via deltävlingen i Göteborg, och jag har nog aldrig varit så nervös som när finalisterna skulle presenteras. Till min stora lycka gick Alla flickor till finalen i Stockholm. Trots att bidraget sedan kom 10:a i finalen, hade Linda kastat färg på min annars så gråa vardag. Sedan dess har hennes Catchiga schlagers och uppseendeväckande kreationer fångat mig. Som ett litet bevis på min kärlek till Bengtzing kommer här ett klipp på när jag och min syster sjunger karaoke till Jag ljuger så bra!