David Lindgren sabbade tjejernas kväll!

Det borde varit tjejernas kväll, men ändå lyckades Sun is shining-pastischen ta sig in. Smått orättvist. Borde varit två tjejer, för i ärlighetens namn var alla tjejer bättre än David. Det borde varit Wiktoria och Isa. Det borde varit tjejernas kväll, men istället trängde David Lindgren sig förbi. Ett genombrott blev det däremot för Wiktoria, som säkert kommer bli en av vinnarfavoriterna till finalen. Publiken gick direkt igång när hon körde sin repris. Låten är bland annat skriven av Jens Siverstedt, som har ersatt Gustaf Norén i Mando Diao. David Lindgren å andra sidan lär väl komma sist i finalen. Han går alltid direkt till final, men väl i final sviker tittarna alltid honom.
För Isas del får hon ta sig via andra chansen likt vad Sarah Dawn Finer fick göra med sin monsterballad. Det är en låt som säkert kommer växa med tiden för folk, får vi hoppas. För hon förtjänar en finalplats, speciellt med tanke på att hon satsade för att vinna.
Molly Pettersson Hammar fick den revansch hon troligtvis ville ha. Visst det blev ingen finalplats, men en andra chansen är också mycket bra. Speciellt med tanke att vissa trodde hon skulle floppa idag. Det tog dock slut för Krista, Victor och Gubbtrion där de sistnämndas sista placering troligtvis chockade många!
Annars var ju det stora schlagermiraklet Charlotte Perrelli. Vilket proffs! #RäddaSchlagerdivan

Men en stjärna är född i Wiktoria. Det är det ingen tvekan om. Den moderna schlagerdivan, den som är relaterbar för en publik. Inte den extravaganta schlagerdivan som innan varit på modet.

Till Final:
David Lindgren – We Are Your Tomorrow
Wiktoria – Save Me

Till Andra Chansen:
Molly Pettersson Hammar – Hunger
Isa – I Will Wait

Ute:
5. Wiktoria – Save Me
6. Victor & Natten – 100%
7. Patrik, Tommy & Uno – Håll Mitt Hjärta Hårt

Totalt kom det in 4 647 934 röster och 487 371 kronor skänktes till Radiohjälpen.