Schlagerdrottningen släpper nytt material!

 

Foto: PK
Foto: PK

Efter allt som hänt kring ditt programledarskap och så, är du nöjd med kvällen trots allt?

Men jag känner inte att det är något särskilt som hänt. Jag har varit här som huvudartist och det är sagt att jag ska vara. sen det blev klart att jag inte kunde göra programledarjobbet. Men jag har inte haft några problem utan det är andra som spekulerar dagarna i ända om det ena och andra. Jag fick ju ett guldläget på det här sättet, det är jättebra!

Du fick som sagt göra ett par fina nummer ikväll, vilket är du mest nöjd över?

Öppningsnumret med mig och Gina var jättekul men det är alltid kul att göra en ny singel som man dessutom känner att man får gensvar från publiken när plötsligt hela arenan står upp med ballonger, då känner man ”Amen det här tog emot ganska bra!”

Så fick du blodad tand att tävla igen?

Det får vi se, det är svårt att säga ännu.

Du är ju verkligen klänningarnas drottning i dessa sammanhang, vilken av dina outfits i tävlingen gillar du mest?

Det är nog den rosa när jag tävlade med The Girl,  även om klänningen som jag bar ikväll är coolare. Den slår allt! Det är Balmain som gjort den. Men annars skulle jag säga den rosa.