Mollys Tinderavslöjande!

Förra året när jag intervjuade dig efter din sjätteplats i Göteborg var du grymt besviken, hur mycket revanschlust finns det i dig i år?
Det är klart jag har revanschlust! Det gick ju inte jättebra i tävlingen men sen gick det tack och lov bättre efteråt vilket var fantastiskt kul. Men jag har ju en vinnarskalle och det är jättekul att ta sig vidare. Men mitt fokus i år är på Tinder höll jag på att säga hahah, det är det inte! Nu sa jag något som jag inte skulle! Nej men fokus är bara på musiken och att föra fram mitt budskap. Låten handlar om att ha en inre glöd som man ska följa, och helt enkelt ta fram sin inre diva.

Vilka lärdomar har du tagit åt dig sen förra gången?
Jag skulle säga att jag är mycket mer involverad i numret i år. Jag har en tydlig vision vilket jag inte hade förra året. Det är också för att mitt fokus hela tiden legat på det musikaliska och att det skall vara ”THE THING”. Jag är mer närvarande och lite mer varm i kläderna kanske.

Jag intervjuade även Isa som sa att hon tyckte du var hennes största konkurrent i Malmö, vad säger du om det?
Är det sant? Gud vad glad jag blir, Vi har fan blivit bästisar nu.

Skulle du säga samma sak om Isa?
Jo men det skulle jag nog ändå säga för att vi har lite samma målgrupp även om vi har väldigt olika låtar och nummer. Men hon är ju stekhet!

På tala om att vara stekhet på scen så har du massa eld i ditt numer, vad är det som lockar med eld?
Jag tänkte att eftersom min låt handlar om en inre glöd så vill man förhöja det liksom. När jag tänker på Hunger och en inre glöd så tänker jag på eld på något sätt. Jag tycker även det förhöjer min låt som fan!

Lite ”the Hunger Games” känsla där?
Jo men lite absolut!

 

Foto: PK
Foto: PK