Krista Siegfrids vill bjuda på en riktig show!

Sist du stod på scenen i Malmö arena så tävlade du för Finland i Eurovision Song Contest 2013, hur är känslan att vara tillbaka på samma plats?
Härliga känslor, det var ju verkligen så roligt när jag var här senast. Jag fick massa flashbacks från allt roligt vi gjorde när jag kom till stan här om dagen. Det är så roligt att det råkar vara samma ställe, det är ju helt otroligt!

Vilka är det roligaste minnena från då?
Gud, vi hade ju så himla roligt hela tiden. Jag sprang runt i min brudklänning och hitta på massa galna upptåg som att springa runt och sjunga ”Ding Dong!”. Det var också fantastiskt när vi tog Finland till final. Att uppträda i finalen var helt otroligt!

När du sjöng Marry me hade du som sagt på dig en brudklänning, inget du kommer ha på dig denna gången?
Nej den har jag inte med mig, nu får det bli nya kläder. Det som alltid är viktigt för mig är showen och att det ska vara visuellt häftigt att titta på. Jag är jättenöjd med scenkläderna och har ett väldigt visuellt nummer med bland ett LED-golv som jag hoppas inte ska krångla, hihi!

Ditt eurovisionbidrag var ett frieri till din man, vad handlar Faller om?
Den handlar också om min man! Men det är också känslan när man faller för någon , lyckoruset då man förälskar sig vilket är den bästa känslan i hela världen! Så det är den känslan jag vill förmedla till publiken.

Så den stora frågan är, när kommer din man skriva en kärlekslåt till dig?
Jamen det väntar jag på, jag tycker det börjar bli dags nu.

Vad är det bästa med att sjunga om kärlek?
Det ger en sån positiv feeling och glädje, något vi behöver ju mer av det i världen.

Slutligen, varför ska folk rösta på dig på lördag?
För det är min dröm att ta mig vidare i Melodifestivalen, att komma till andra chansen eller final. Låten är jättebra, katchy och numret är jättefint.

Foto: PK
Foto: PK