Mimi Werner : ”Jag har fått kämpa!”

Foto: PK
Foto: PK

I ett inlägg på din facebook-sida beskrev du 2015 som det bästa året i ditt liv, varför det?

Det hände många roliga saker 2015, jag kände verkligen att det var ett jättebra år. Jag har kämpat väldigt hårt med musiken i många år innan det här och nu börjar det äntligen hända saker vilket är fantastiskt. Jag skrev även att 2016 kommer bli ännu bättre än 2015, och jag står ju här nu så.

 

Känner du att du har fått kämpa länge för att komma där du är idag?

Absolut! Det har varit många motgångar och jag har jobbat hårt, varit och spelat på väldigt många ställen i många år, och nu känner äntligen att det börjar flyta och det är fantastiskt kul!

 

Så man kan säga att ditt budskap till andra som kämpar för att få igenom sin musik, ska fortsätta kämpa för sin dröm?

Ja, fortsätta kämpa även fast det känns jobbigt och inte ge sig. För om man har en dröm ska man alltid satsa så hårt man bara kan för den grejen. För om man satsar tillräckligt hårt kommer man komma dit en dag.

 

Du kommer från en väldigt musikalisk familj där bland annat Jill Jonsson är en släkting till dig. Känner du att det har inspirerat dig?

Absolut, Jill Jonsson är en fantastisk artist så självklart har hon inspirerat mig jättemycket. Sen är min pappa låtskrivare och producent, så han har också inspirerat mig mycket. Musikglädjen kommer definitivt från familjen.

 

Vad betyder country för dig?

Den betyder väldigt mycket, jag älskar texterna och melodierna. Jag står verkligen upp för countryn då det är en genre som passar mig väldigt bra.