Torsdagsrep: Samir & Viktor – Bada Nakna

Årets första bidrag – Samir & Viktor – ska nu repa. Bidraget är skrivet av veteranen Fredrik Kempe, David Kreuger och Anders Wrethov, varav den sistnämnda skrev en av Schlagerhörnans lilla älsklingslåt Aleo med Mahan Moin, som är tämligen underskattad!

Samir & Viktor börjar i år ensamma på scen, men tro inte att det är en ballad för det! Detta är Groupie fast som en EDM-duracellkanin. Lär uppskattas av deras fans. Årets gimmick är en fontän som sprutar vatten, istället för de låder de hade med sig förra året och skapade ett antal problem under repetitionerna. Samt att de i slutet av låten tar av sig sina tröjor för att visa upp sina välsvarvade kroppar. Lär plocka hem röster från en och annan.

Repet går förvånansvärt bra, speciellt med tanke på förra årets katastrofrep. De har trots allt fått lite erfarenhet under det gångna året!

Foto: PK
Foto: PK

 

Foto: PK
Foto: PK

 

Foto: PK
Foto: PK