Torsdagsrep: Anna Book – Himmel för Två

Jag har väntat på Anna Books återkomst. Samba Sambero var inte den hit jag vill den skulle vara, ville ju ha en ny Det finns en morgondag. Så när jag satte mig i arenan efter lunchen såg jag fyra dansare i glittriga jackor och ett podie med en hjärtformad bakgrund. Det skrek SCHLAGER. Såklart mitt hjärta bankade lite extra. BidragetHimmel för två är dessutom skrivet av deckardrottningen Camilla Läckberg, gemensamma nämnaren är Let’s Dance.

Så började det. Anna Book träder fram vid hjärtat och hon och hennes två körsångerskor bildar en slags Schlagerns version av The Supremes: Anna Book and the Schlagerems. Bang börjar refrängen och jag kände att mitt självförtroende kom tillbaka, det jag tappade under högstadiet.Detta är en schlager! En riktig schlager! Mycket bättre än Samba Sambero.

DSC_0375

DSC_0432

DSC_0456