Aftonbladet avslöjar de första artisterna klara för schlagern!

Nu är det den där tiden på året igen när kvällstidningarna avslöjar Melodifestivalsdeltagare. Först ut att avslöja är Nöjesbladet som berättar att Ace Wilder, Oscar Zia och Lisa Ajax alla är klara för Melodifestivalen 2016.  Nöjesbladet och Aftonbladet brukar ha rätt gällande vilka som ska delta, så räkna med att ni ser dessa tre nästa år.

Det är en poppig trio som avslöjas. Ace Wilder och Oscar Zia var båda två med 2014 med Busy Doin’ Nothing respektive Yes We Can och kom båda två till final. Den förstnämnda blev en stor hit och spelades året om och Ace wilder är troligtvis ute efter revansch, samt relevans. Zia behöver också en ny hit efter sin förra Mellolåt, men han kunde förra året synas springa omkring på varje efterfest. Lisa Ajax vann som många vet Idol 2014, men sen dess har det varit tyst. Visst hon släppte en singel för någon vecka sen, men den tog aldrig riktigt fart och ärligt talat var det väntat att hon skulle ge sig in i Schlagerns glittriga värld. Hon har ju trots allt varit med i Lilla Melodifestivalen.

Ska bli spännande att se vilka de andra deltagarna är. Hoppas på en salig blandning av nya artister och veteraner.