Björkman kritisk till Måns scenkläder!

Under Melodifestivalen fick Måns Zelmerlöw ganska mycket kritik för att se för alldaglig ut på scenen. Den grå, stickade tröjan har nu också skapat intressekonflikter i det svenska lägret. Måns är nöjd med sina scenkläder och säger till SVT att han trivs i tröjan och att den känns som en del av numret. Samtidigt kritiserar delegationschef Christer Björkman klädvalet då han anser att ”Det måste se lyxigt ut”. Björkman menar att kläderna är en viktig del för att visa upp artistens personlighet på scen, och då räcker det inte med en vanlig tröja. Detta sa han till SVT.

Jag är beredd att hålla med Christer Björkman att kläderna  är en stor del av själva showen. Han har dessutom varit med så länge i branschen och vet vad som brukar funka. Däremot skall artisten känna sig bekväm på scen och om man går in och ändrar för mycket kan det störa Måns i hans fokusering. Dessutom sticker showen ut i vilket fall.

Vad tycker ni om Måns kläder?