Måns första repetition genomförd!

Idag har Måns Zelmerlöw testat årets eurovisionscen för första gången. De stora förändringarna i numret är främst de nya streckgubbarna (som ni kan läsa om här!) och den nya superkören bestående utav  Linnea Deb, Alexander Holmgren, Jeanette Olsson, Britta Bergström och Michael Blomqvist. Dessutom är skärmen som specialeffekterna projiceras på större och ovalformad istället för kvadratisk.

Annars ser numret in princip likadant ut med det som svenska folket fick uppleva i Melodifestivalen. Även kläderna är detsamma vilket jag personligen tycker är rätt trist. Tycker Måns kunde haft på sig något festligare än en stickad tröja på sig. Men man kan inte få allt som sagt.

Det svenska teamet sa till svt:s Gustav Dahlander att de var nöjda med repetitionen i stora drag, men tyckte det fanns små justeringar att fixa med tills livsändningen. Här är ett smakprov från hur repetitionen såg ut.