I skuggan av rampljuset – Bobby Ljunggren

 

Bobby Ljunggren är en av Melodifestivalens mest framgångsrika låtskrivare genom tiderna. Under de senaste 20 åren har Bobby  vunnit tävlingen hela fem gånger med bland annat  ”Evighet” och ”Hero”. Han är ständigt aktuell i schlagerkarusellen och har därför ett trettiotal topplaceringar. Men bakom den glittrande fasaden döljer Bobby Ljunggren ett mörker med ett svårt familjeliv och tablettmissbruk.

Nu har Bobby valt att förtälja om sina upplevelser i hans biografi ”I skuggan av rampljuset”.  Där berättar Bobby öppenhjärtigt om sorg och familjerelationer, tillvaron i greenroom och sitt tablettberoende – med en förhoppning om att hans historia kanske kan hjälpa andra i liknande situationer. Efter sin tid i fosterhem vill han även inspirera andra att sluta känna skam och istället börja prata om barndomens missförhållanden och få upprättelse. Nu senast gästade han Malou efter tio där han samtalade kring sitt liv.

Boken finns bland annat att införskaffa på Adlibris.