Centre Of Everywhere – JTR

 

Foto: Studio Emma Svensson

I vintras gjorde JTR succé i  Melodifestivalen 2015 och tog sig hela vägen till final. Nu på fredag den 1 maj  släpper Alingsåsbandet  nya singeln Centre Of Everywhere, skriven och producerad av killarna själva tillsammans med producenttrion Trinity (Sebastian Lundberg/Johan Gustafson/Fredrik Häggstam). John, Tom och Robin beskriver låten Centre Of Everywhere:

Vi vill förmedla en frihetskänsla – att allt är möjligt! Att man skall våga drömma stort, ta sig ut i livet och världen utan press och påverkan av andra människor och samhället. ”We can run, we can run out, to the middle of nowhere, the centre of everywhere…” – säger JTR.

Dessutom kommer JTR åka ut på en stor Sverigeturné  tillsammans med Live Nation, samt lanseras i Japan och Frankrike. För er sugna skåningar som vill åka och lyssna på JTR kan ni antingen se dem uppträda på Tosselilla sommarland i Tomellilla den 30/5 eller på TBA i Kristianstad den 8/7.