Torsdagsrep: Samir & Viktor – Groupie

De två duracellkaninerna Samir & Viktor öppnar finalen på Friends Arena. Trots tvetydiga framträdanden tagit sig från Andra Chansen till final och blivit en radiohit på köpet.

Jag förvånar mig varje gång hur mycket energi Viktor Frisk har, han går verkligen all in för det här. Det kvittar om det är ett rep på torsdagen eller när det gäller på lördagen. Han har alltid energi, vilket är beundransvärt. Lite cred får man också ge Samir, som blir säkrare för varje rep. Det tar dock inte det faktum att låten inte är långt ifrån den tradition av skämtbidrag som innan invaderat tävlingen, bara att nu tar det sin form i något som är anpassat till radion.

 

Foto: Pontus Källström
Foto: Pontus Källström

 

Foto: Pontus Källström Dödshoppet!
Foto: Pontus Källström
Dödshoppet!