Torsdagsrep: Mariette – Don’t Stop Believing

Det är svenskt vemod i ett nummer. Suggestivt, mörkt och pampigt med en frontsångerska som levererar låtens inspirerande text med trovärdighet och pondus. Det har gått några veckor och det känns som att folk glömt bort att Mariette faktiskt har en vinnarvärdig låt. Eric Saade sade i en intervju för Aftonbladet att han och Måns har bäst chans i Eurovision, trams! För det har Mariette. Detta är vad som funkar i Eurovision, även om det kanske blir lite väl mycket Loreen-mystik.

Släpet får nästan Mariette att trilla, likt Madonnas fall för några veckor sen. Men hon har lyckats hålla sig kontrollerad varje livesändning innan, så hade förvånat mig om hon faktiskt föl..

Foto: Pontus Källström
Foto: Pontus Källström

 

Foto: Pontus Källström
Foto: Pontus Källström