Torsdagsrep: Linus Svenning – Forever Starts Today

Låt nummer sju, nu har hälften av bidragen repat. Bara sex låtar kvar!

Linus Svenning gjorde, som bekant, succé förra året med sin känslosamma Bröder. I år gör han också succé. Likt the Dark Horse som Katy Perry sjunger om så har Linus Svenning ganska obemärkt tagit sig till final via andra chansen och klättrat på listorna samtidigt. Hans scennummer och låt är oerhört Eurovision också, så förvånar mig icke om han lyckas ta sig till topp 5 på lördag.

Måste också vara ärlig. Jag har länge varit kritisk till Linus Svenning, hade fortfarande kvar minnet av Bröder, som jag inte gillar. Men nu, efter att ha lyssnat på hans bidrag några gånger så har den växt och jag är beredd att höja mitt betyg på den. Detta visar bara en sak, alla kan ändras! Nu är jag Linus-frälst, okej man kanske inte ska ta i. (ett stort plus är ju givetvis också att han gick på Lunds Dans- Och Musikalgymnasium).

 

Foto: Pontus Källström
Foto: Pontus Källström

 

Foto: Pontus Källström
Foto: Pontus Källström