Torsdagsrep: Dolly Style vs. Dinah Nah

Dolly Style – Hello Hi
Visst, detta är lågvattumärke. Tjatigt, banalt och jobbigt, men jag förstår varför barnen gillar detta. Jag hade nog troligtvis också gjort det om jag gick i lågstadiet. De gör dock ett ganska svagt rep. De ser ointresserade ut, de sjunger orent och dansen sitter extremt dåligt. Men antar att deras målgrupp kanske inte direkt bryr sig.

Hitlistan: #54
Itunes: #56
Spotify: #50

Dinah Nah – Make Me (La La La)
Oj. Där var det falskt Dinah. Hon sätter inte tonerna i den här dussinlåten och liksom Linus Svenning känns hon extremt bortkommen bland alla dansare. Egentligen hade man kunnat totalt ta bort Dinah från scenen och bara låtit dansarna vara där, för jag tror inte många hade saknat henne. Dinah Nah är söt och sådär, men hon tillför egentligen inget mer än en röst till numret.

Hitlistan: Ingen Placering
Itunes: #21
Spotify: 
#37

Koll på läget
I falsksångens duell kommer de tre dockorna stå segrandes. Det enda jag kan se gör så de förlorar är om folk taktikröstar mot dem, men frågan är om folk ens är så engagerade längre att man gör så.