Fredagsrep: Jessica Andersson – Can’t Hurt Me Now

Fame Factory-deltagare, Mellovinnare och segrare i Let’s Dance. Jessica Andersson behöver såklart ingen introduktion, hon är veteran i fredagsmysvärlden. Med balladen Can’t Hurt Me Now blir Jessica lite mer Shania Twain än Celine Dion, som hennes ballad år 2010 var mer lik.

Jessica kör på en guldklänning som signalerar hopp, ett tema i låten. Det är en optimistisk ballad som hon sjunger i år och nu på fredagsrepet sätter hon som vanligt allt. Ska bli intressant att se hur publiken reagerar på hennes låt. Enligt Aftonbladets omröstning på sin hemsida om vem som är deras läsares favorit leder Jessica Andersson stort.

Kameramännen verkar däremot ha lite problem med Jessicas rep. Jag sitter nu i pressrummet och ser bara vad som visas på tv-skärmen. Pontus, som är i presshavet och fotograferar nu får kommentera detta.