Eric Saade favorit efter torsdagsrepen

En torsdag fylld med rep och välkomstfest har passerat och det är en ny dag i sänder: Fredag. Idag nalkas det först rep för press och sen ikväll är det publikrep och då ska det mesta sitta. Då ska kläderna, sminket och alla specialeffekter vara på plats.

Repet igår gick undan bra och det är jämt startfält, med en blandning av låtstilar och inga kalkoner närvarande. Det är svårt att ha en uns om hur det kommer gå på lördag, det enda som är säkert är att Eric Saade kan boka ett hotellrum redan nu till Stockholm. På Unibet är han storfavorit att gå till final med Elize & Rickard som tvåa. Men det är jämt på oddset om vilka som ska gå till final. Eric är säker, men sen står det mellan Elize & Rickard, Molly och lite längre ner Jessica & Behrang feat Victor. Dolly Style har inte helt sura odds, men ligger ändå sexa, men den som går att räkna ut, enligt Unibet, är Daniel Gildenlöw som har 12 gånger pengarna. Allt kan såklart ändras med publikrepet nu då man kan tyda vilka låtar som går hem till den stora massan!

Unibets Odds 6/2 13.00:
Eric Saade / 1.12
Elize Ryd & Rickard Söderberg /2.75
Molly Pettersson Hammar / 2.85
Jessica Andersson / 3.20
Behrang Miri feat Victor Crone / 3.50
Dolly Style / 4.50
Daniel Gildenlöw / 12.00