Alcazar – Good Lovin’

Crying at the Discotheque, Not a Sinner Nor a Saint, Alcastar, This is the World We Live In och Stay the Night är bara några av Alcazars klassiker, nu har de släppt en singel som mycket väl är värdig att nämna i samma mening, nämligen Good Lovin’. Den är uppföljaren till deras senaste Melodifestivalsförsök Blame It On the Disco och visar den här gången upp gruppens framåtanda, istället för gruppens nostalgitripp som föregående nämnda låt var.

Good Lovin’ är producerad av Jonas von Der Burg, som även stod bakom This is the World We Live In, och även med lite hjälp av bland annat självaste Drömhus, Therese Grankvist. Vad de har kokat ihop är en modern dansblåsa med tydliga influenser från de två-tre senaste årens EDM-boom. Detta utan att Alcazars signatursound försvinner. Det är som en blanding av Studio 54 och Ibiza 2013. Mycket bra Alcazar, mycket bra.


Spotify Itunes