Jedward strandsatta!

 

På kvällspostens nöjessida skriver man att de irländska eurovisonbröderna Jedward har hamnat i sjönöd. Det hela kunde slutat i en stor katastrof!

I flera timmar var Jedward strandade i mörkret på en sandbank nära Malahide i Irland, rapporterar kvällsposten idag. Man skriver att orsaken till olyckan var att de båda bröderna John och Edward vandrade längst kusten från stranden Donbste och hamnade på sanddyner, bildade av flygsand, och omringades av djupt vatten.

Tack vare deras mamma, som larmade Kustbevakningen, kunde letandet påbörjas.  Letandet gick inte helt enkelt eftersom kustbevakningen inte kunde nå Jedward via brödernas telefoner.

Men bröderna räddades i sista minuten!Tio stycken räddningsarbetare tog sig ut till sällskapet genom nära två meter högt vatten. Enligt brödernas mamma nådde de fram vid ett-tiden på natten, skriver man på kvällsposten.

Jedward blev kända genom brittiska X factor 2009 där de slutade sexa. Två år därefter var de med och tävlade för Irland i Eurovison 2011 med låten ”Lipstick”, och de blev 8:a. Året därpå gjorde bröderna ett andra försök med svenskskrivna låten ”Watherfall”, denna gång slutade de på 19:e plats. Vi får hoppas att Grabbarna inte tar mer vatten över huvudet i framtiden.