Pulsen på Köpenhamn

Första dagens repetitioner har nu avklarats och däribland har även Sanna fått uppträda på B&W Hallerne Arena i Köpenhamn för första gången. Enligt reportrar på plats så var Sanna som vanligt super säker på scenen, men som Tobbe Ek på Aftonbladet påpekar, att det finns för få närbilder på Sanna. Detta bör ändras på då närbilder gör låtar mer intima, något som speciellt behövs i en ballad.

Annars var det mycket uppmärksamhet kring Ryssland där delegationen, ledd av Philip Kirkorov, som snabbt tog mikrofonen från sin duo när det kom en fråga om den aktuella politiska situationen kan göra att länder inte röstar på Ryssland. Han menade då att Ryssland var där för musiken och inte politiken, ett litet bättre och mindre defensivt svar hade de väl kunnat ge kan man väl tycka. Det är ju inte precis så att det behöver mörka att omvärlden inte ser med blida ögon på det som händer just nu i Ryssland och Ukraina.

Vi kommer skriva mer om Eurovision i veckan, så stay tuned! Under tiden får ni en liten preview av Sannas Eurovisionframträdande