Kreativt flaggskapande i ESC!

Innan varje artist kliver upp på scenen i B&W Hallerne kommer tv tittarna i traditionell ordning få se en presentationsfilm av de tävlande länderna. Dessa filmer har såklart sett annorlunda ut genom åren men har aldrig varit särskilt engagerande eller spännande (vilket aldrig har varit syftet känns det som!). Men i år vill danskarna krydda till detta inslag genom att involvera även oss i tv soffan. Varje artist kommer nämligen göra sitt eget lands flagga på ett kreativt sätt, och nu uppmanas även alla där ute i Europa att göra samma sak. Såhär blev min flagga till exempel (se nedan).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eftersom jag bor i Skåne tyckte jag det var passande med en skånsk flagga, gjord av två fjädrar på baksidan av en tacopåse!

Dessa bilder lägger man sedan upp på Twitter och Instagram och taggar med #MyEurovisionFlag!

Så det är bara att sätta igång sin kreativa hjärnhalva och skapa en egen flaga, mer info om flaggskapande hittar ni på Eurovison.tv