Intervju med Yohio!

           OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Foto: Pontus Källström)

Förra året kom han som en komet från Japans Visual kei scen direkt in i hetluften i Meloidifestivalen 2013. I Finalen var det tillslut bara Robin Stjernberg som kunde stoppa Yohio från en seger. Detta året är han åter i final på friends arena, denna gången med låten ”To the end”. Blickarna är riktade mot en seger och att få representera Sverige i Eurovison song contest 2014. Schlagerhörnan har ställt lite frågor till honom.

1. Hur har ditt kändisskap i Sverige påverkat dig som Visual kei artist? 

Alltså det har väl egentligen inte påverkat mig så mycket, det är väl mer att folk vet vad jag håller på med.

2. Du har inte känt att du behövt förändra någonting musikaliskt ?

Nej det är egentligen bara att när man är med i en sådan här tävling så kan du inte göra det exakta som du gör i vanliga fall. Man får anpassade det till programmet lite, men förutom det har jag inte förändrat något.

3. När du deltog i alla tiders hits så hade du en väldigt fin mask på dig, kommer vi få se något mer utav den masken?

Kanske kommer den tillbaka igen, vem vet! Annars får jag göra en ny mask, har massa idéer på lager!