Startordningen för finalen har anlänt

Direkt efter att Linus Svenning och Helena Paparizou gått vidare från Andra Chansen till Finalen så började Christer Björkman sätta ihop startordningen för finalen och den blev snabbt klar. Här har ni den:

Startordningen
1. Anton Ewald – Natural
2. Ellen Benediktson – Songbird
3. Alcazar – Blame It On the Disco
4. Oscar Zia – Yes We Can
5. Linus Svenning – Bröder
6. Helena Paparizou – Survivor
7. Yohio – To the End
8. Sanna Nielsen – Undo
9. Panetoz – Efter Solsken
10. Ace Wilder – Busy Doin’ Nothin’

Flickfavoriten Anton Ewald öppnar showen och Spotifylistettan Ace Wilder avslutar det hela, intressant. Det kommer komma en mer närgående analys imorgon utav startordningen och vad respektive bidrags startnummer kan spela för roll när det kommer till resultatet.