Oscar Zia – Det kommer att vara coolt!

 

osc_MB-6039

Oscar Zia är ringa sjutton år gammal men har redan hunnit med en hel del i sin musikkarriär. För två år sedan kom han åtta i svenska Xfactor, året därpå tävlade han med Berhang Miri i Melodifestivalen och kom två i Let´s dance. Förutom dessa meriter släppte han singeln #fail vilket man inte kan sätta som titel på hans sommar 2013 då han både uppträdde på Rix fm festival, Sommarkrysset och Lotta på Liseberg. I vår intervju med honom säger han att det känns helt fantastiskt att vara så ung och redan fått uppleva så pass mycket, och önskar att han får vara med om mycket mer i framtiden.

osc_MB-6302

Redan på lördag kommer en ny merit sättas in på Zias CV då han skall delta som soloartist i Melodifestivalen med bidraget Yes We Can. Oscar beskriver sin låt som glad, charmig och ”jävligt hookig”, och han lovar dessutom att bjuda på ett coolt scennummer med mycket show i.

osc_MB-6202

En låt han dock inte räknar som ”jävligt hookig” är hatschlagern La Dolce Vita. Men vi på schlagerhörnan förlåter Oscar Zia ändå och önskar honom lycka till på lördag.

Här kan ni se Oscar Zia i Jalla Dansa Sawa

(Fotograf till alla bilderna är Mats Bäcker)