”Oh Rexy, you´re so sexy”

Läste den här intervjun i Nylon med Liv Tyler där hon kommenterar filmen Empire Records (som hon spelade in på 1990-talet).
Empire Records var en av mina absoluta favoritfilmer när jag var yngre, och jag gillar den fortfarande. Speciellt för alla karaktärer och den grymma musiken.
Bäst i  filmen är nog ändå musikern Rex Manning – slusken och megastjärnan som tror han äger världen, och som tror alla tjejer vill ha honom – för hey, he´s a rockstar!

Älskar den här videon de spelade in till filmen, bästa parodin ever. Hur de inleder med tjejen som sensuellt viskar ”Oh Rexy, you´re so sexy”, och hur Rex Manning kommer farande i en Jeep så att sanden yr. Väldigt macho. Och mitt i prick med hur det tyvärr är på riktigt i många musikvideos. Tjejerna som åmar sig, stönar och vill ha snubben till varje pris.  Och snubben som alltid framställs som en riktig Casanova men ändå är macho. Som vet vad tjejerna vill ha (jojo), svänger runt dem och är THE man. Så jävla löjligt.  Och som sagt,  tyvärr är det bara att slå på MTV för att se de riktiga versionerna.
Kolla in videon nu då! Klockren.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=szvt8iWJ0oo]
Senaste nytt omFilm
Ralph Bretzer
Ralph Bretzer är webbredaktör och musikkritiker (och ibland kulturreporter) på Skånskan.se och NorraSkåne.se.

Ålder: 49 år.
Bor: I Kungsladugård i Göteborg och Östervärn i Malmö.
Lyssnar på: Country, punk, soul och hiphop. Och en hel del annat. Just nu: Ic3peak, Stevie Nicks, Miley Cyrus och Jinjer.
Läser: De levande döda av Gunilla Jonsson & Michael Petersén.
Ser just nu: Lovecraft country, The Boys och The Good Place.

Kontakt: ralph.bretzer@skd.se
Instagram: @rioteer

Alla bilder tagna av mig om inte annat anges.

Arkiv