Just what the doctor ordered…

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=byPHFYt9ZUs&NR=1]

Läser en TT-Spektra-text om att Lindsay Lohan har en ny filmroll på gång. Filmen heter Escaping the game och handlar om ett gäng kländisar som ger sig av till en ö någonstans långt borta för att fly den egna celebriteten. Lindsay Lohan spelar en privatdetektiv som försöker spåra upp dem.

Annars hade väl den där fjärran ön varit just what the doctor ordered för Lohan själv. Att komma bort från allt det kändisskapet tycks föra med sig; all den sprit, de droger och de paparazzis som håller på att tillintetgöra vad som faktiskt var en väldigt lovande skådespelarkarriär.

Jag minns framför allt huvudrollen i Mean Girls (i regi, och med manus, av Tina Fey), kanske min allra största favorit bland high school-filmerna, och en fin biroll i Robert Altmans A prairie home companion.

Å andra sid har hon ju varit med i den präktigt ruttna tomaten I know who killed me, en av de sämsta skräckfilmer jag sett…

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=IsQs0oZLvYg]

Klippet ovan är från A Prairie Home Companion.

Ralph Bretzer
Ralph Bretzer är webbredaktör och musikkritiker (och ibland kulturreporter) på Skånskan.se och NorraSkåne.se.

Ålder: 48 år.
Bor: I Kungsladugård i Göteborg och Östervärn i Malmö.
Lyssnar på: Country, punk, soul och hiphop. Och en hel del annat. Just nu: Nadia Tehran, fka twigs, Sarah Klang.
Läser: Elton Johns självbiografi och Fredrik Strages 242..
Ser just nu: The Deuce, His dark materials. Ser gärna om gamla avsnitt av favoritserierna Buffy the Vampire Slayer, Six Feet Under och Veronica Mars.

Kontakt: ralph.bretzer@skd.se
Instagram: @rioteer

Alla bilder tagna av mig om inte annat anges.