Vad har hänt?!?

Åh. Vad har hänt? Han var ju präktigare än präktigast i tv-serien ”Sjunde himlen”. Ja, där var han en sådan god människa att jag i jämförelse hade framställts som en mycket elak person varje gång jag bara suckat över att min katt tiggt mat med gnällig röst klockan sex på morgonen. (Dååålig människa!)
Men nu verkar det bara gå ut för honom. Visserligen har han gått från präst till läkare och forskare men suck. Ändå. Det känns konstigt att se Stephen Collins i rollen som den mystiske Dr Dayton King i serien ”No ordinary family” som nyligen börjat sändas på Kanal 5. (Verkar för övrigt riktigt lovande, väldigt mycket ”Hero” över den)
Stephen Collins ska ju vara prästen Eric Camden som läxar upp min moral när jag smygtittar på Sjunde himmeln och stör mig så förbannat på hela familjen, samtidigt som jag inombords trotsigt skrattar av tanken att jag i deras ögon hade brunnit i helvetet för länge sedan.

Nåja. Jag kommer alltid minnas Eric Camden och hans lyckliga familj.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=9bqmcTjiAZ4]
Senaste nytt omVa!?
Ralph Bretzer
Ralph Bretzer är webbredaktör och musikkritiker (och ibland kulturreporter) på Skånskan.se och NorraSkåne.se.

Ålder: 48 år.
Bor: I Kungsladugård i Göteborg och Östervärn i Malmö.
Lyssnar på: Country, punk, soul och hiphop. Och en hel del annat. Just nu: Nadia Tehran, fka twigs, Sarah Klang.
Läser: Elton Johns självbiografi och Fredrik Strages 242..
Ser just nu: The Deuce, His dark materials. Ser gärna om gamla avsnitt av favoritserierna Buffy the Vampire Slayer, Six Feet Under och Veronica Mars.

Kontakt: ralph.bretzer@skd.se
Instagram: @rioteer

Alla bilder tagna av mig om inte annat anges.